Luni, 23 octombrie 2023, ora 15.30, pe platforma ZOOM s-a desfășurat activitatea „GRUP DISCUȚII TEMATICE NR. 3 – Nevoile conștientizate de suport privind îndeplinirea rolului președintelui / directorului executiv” din cadrul proiectului CRESC.

La această activitate a participat din partea Asociației Ovidenia părintele Ovidiu Radu, președintele organizației care a participat activ în cadrul discuțiilor propuse pentru a eficientiza activitatea asociației, dar și pentru a aduce un plus valoare echipei și serviciilor derulate în comunitate.

Scopul acestei activități a constat în înființarea unui forum de discuții în care managerii de ONG-uri să găsească suport pentru maximizarea îndeplinirii rolului propriu, care este unic și de maximă importanță pentru organizațiile lor.

Grupul constituit devine astfel un instrument de multiplicare a rezultatelor proiectului CRESC în domeniul dezvoltării organizaționale către alte ONG-uri din România, prin intermediul căruia se vor facilita schimbul de informații, experiențe, situații și probleme întâmpinate de către liderii acestora.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă!
Învățăm, construim, creștem împreună

!