Începând cu luna ianuarie a anului 2024, programul social „Masa pe roți” din cadrul Asociației Ovidenia a cunoscut o creștere datorită unui nou colaborator care s-a alăturat acestui demers social. Alături de echipa Ovidenia este de acum magazinul Penny din orașul Buhuși care zilnic oferă organizației alimente care sunt aproape ajunse la termenul comercial de expirare.

În timp util, alimentele sunt preluate, preparate sau nu, în funcție de tipul lor, iar mai apoi transportate la domiciliul beneficiarilor din cadrul Asociației Ovidenia. Astfel, asociația reușește să asigure zilnic oferirea unei mese și continuitatea serviciului social. Oportunitatea pusă la dispoziție de către magazinul Penny se alătură colaborării pe care Asociația Ovidenia o are cu Selgros Cash&Carry de peste 18 ani, cel din urmă fiind principalul sponsor de alimente în derularea serviciului „Masa pe roți”.

De menționat este faptul că acest lucru a fost posibil prin implicarea conducerii Banca pentru alimente Roman, care cunoscând activitatea asociației a propus ca aceste alimente să fie preluate prin Ovidenia. Pe această cale întreaga echipă a Asociației Ovidenia aduce mulțumiri pentru susținerea activităților, tuturor celor care au înțeles nevoia aproapelui lor de a trăi frumos și armonios.