Săptămâna aceasta continuă cu activitatea serviciului de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu „Maica Domnului – Toiagul unei bătrâneți binecuvântate”. Alături de partenerii noștri, Selgros Cash&Carry și Penny, principalii susținători ai acestui program, am reușit să mângâiem sufletele bunicilor care așteaptă de la Dumnezeu prin oameni, o rază de lumină.

A fi singur este una din cele mai grele poveri, iar aceasta o cunoaște cel mai bine echipa Ovidenia prezentă aproape zi de zi în casele și curțile vârstnicilor care cu lacrimi în ochi își povestesc durerea celor care le calcă pragul. Hrana pregătită cu suflet și mult drag în bucătăria Ovidenia reușește să încălzească inima unui bunic, iar acest lucru este posibil datorită tuturor celor care au înțeles nevoia de a fi alături aproapelui lor.

În contextul Anului Omagial al pastorației și îngrijirii persoanelor bolnave am luat decizia de a fi cu atât mai mult aproape de beneficiarii acestui serviciu, fiecare dintre ei suferind de o neputință sufletească și trupească.

Dacă și tu vrei să fii cel care oferă un prânz unui bunic sau știi un suflet care nu are ce mânca, nu ezita să ne contactezi, iar noi nu vom ezita să ajutăm!

Putem fi găsiți pe strada Poligonului nr. 89, Bacău sau la nr. tel.: 0744708838