Sâmbătă, 26 august 2023, la Târgu Frumos a avut loc ediția a III-a a competiției internaționale Cupa Dacilor pentru Judo. Evenimentul sportiv a adunat în același loc 400 de copii participanți, din peste 30 de cluburi, care alături de antrenorii lor dat dovadă că muncă asiduă și constantă din cadrul antrenamentelor întotdeauna va fi răsplătită.

Competiția desfășurată în prezența a sute de spectatori, a fost repartizată pe mai multe categorii de vârstă și greutate, pornind de la U5 și până la U18, bătăliile de la saltea desfășurându-se pe durata mai multor ore.

Cu acest prilej, instructorul de judo Daniel-Vasile Coclenci a participat din partea Clubului Sportiv de Judo Ovidenia cu 2 copii care s-au întors la Bacău cu medalia de aur, tânărul Feer Tudor obținând locul 1 la categoria sa. De asemenea, Pîrjolea Fabian George a învins pe locul 5 la categoria sa. Festivitatea de premiere a avut loc în prezența mulțumii adunate în sala polivalentă, a organizatorilor, precum și a autorităților locale care au sprijinit derularea acestui eveniment emblematic al Moldovei.

Sportivii Clubului Ovidenia vor continua săptămânal antrenamentele alături de instructorul lor pentru a putea fi mereu pregătiți de participarea în cadrul unei competiții de acest gen, urmând ca la sfârșitul lunii noiembrie acest club să devină gazda unui eveniment asemănător care se va afla la prima ediție și va reuni în cadrul lui sute de participanți din cluburile de judo din țară. Detaliile organizatorice cu privire la desfășurarea competiției vor fi puse la dispoziție în preajma evenimentului în presa locală și prin invitațiile care vor fi adresate tuturor celor care vor dori să ia parte.