În preajma sărbătorilor de iarnă, cu ocazia momentelor când cei mici și mari se pregătesc de Nașterea Pruncului Sfânt, iar fiecare copil așteaptă un cadou care să confirme cumințenia și buna purtare a întregului an, Clubul Sportiv de Judo Ovidenia a oferit 20 de pachete cu daruri copiilor care sunt înscriși la cursurile de Judo și autoapărare ale instituției.

Acest lucru a devenit deja o tradiție, domnul Daniel-Vasile Coclenci, președintele clubului, alături de cei care sprijină activitatea lui îngrijindu-se ca acești copii pe lângă lecțiile sportive, disciplina vieții și valorile morale să primească și daruri de suflet care să le reamintească faptul că cineva le este mereu alături în devenirea lor, fie că sunt părinți, profesori, prieteni mai mari, instructorii sportivi ori simpli oameni de bine.

Pe această cale, Clubul Sportiv de Judo Ovidenia aduce mulțumiri tuturor celor care susțin activitatea acestuia, în mod deosebit domnului Facauaru Lucian, manager al S.C. Numberi Trans & Log S.R.L.