În perioada ce premerge sărbătorii Nașterii Domnului Hristos, la fel ca în fiecare an, Asociația Ovidenia se pregătește pentru a oferi unui număr de 150 de copii, cadouri menite să reflecte dragostea și prețuirea pe care cei mari o au pentru cei mici. Astfel, alături de copii voluntari ai Școlii Gimnaziale „Spiru Haret” Bacău, coordonați de către profesorii lor, organizația a pus la punct detaliile și modul în care activitatea se va derula și în acest an.

Copiii care vor primi daruri sunt din satul Siretu, comuna Letea Veche, aceștia trimițând anterior o scrisoare de mulțumire către bătrânul Moș, la finalul ei fiind adresată și o smerită cerere pentru un dar. Împreună cu elevii școlii băcăuane, alături de părinții și profesorii lor, toate aceste ajutoare ale lui Moș Crăciun au achiziționat, împachetat și pregătit de distribuit darurile care săptămâna viitoare vor ajunge către sufletele care așteaptă cu nerăbdare venirea unui cadou.

La fel ca și anul trecut, Asociația Ovidenia nu se îngrijește numai de cei mici, ci și de cei mari, bunicii din cadrul serviciului de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu care tot zilele viitoare vor primi în dar alimente și cele necesare unei sărbători creștinești așa cum se cuvine să fie în casa fiecărui om.