Zilele trecute, la inițiativa și invitația Asociației Creștine de Caritate și Ajutor „Ovidenia Bacău 2005”, la Parohia Ortodoxă română din Bolzano, Italia, prin intermediul Caritas Italia a avut loc o a doua colectă de obiecte vestimentare, menită să ajungă la familiile din mediul rural care se află în diferite situații de risc.

Acțiunea aceasta face parte din proiectele derulate de către Asociația Ovidenia în perioada sărbătorii Nașterii Domnului, dedicate tinerilor și vârstnicilor din comunitățile rurale. Colecta a ajuns de această dată la comunitatea din satul Mâlosu, comuna Lipova, județul Bacău. Acolo, prin intermediul preotului paroh Daniel Mera au putut fi oferite cele necesare sezonului rece, obiecte vestimentare și încălțăminte.

Pe această cale Asociația Ovidenia aduce mulțumiri donatorilor și celor care au susținut acest demers și invită pe toți cei care doresc să sprijine acțiunile de acest fel să contacteze organizația pentru mai multe detalii referitoare la modul în care poți fi aproapele aproapelui tău.