Începând cu data de 1 octombrie 2021, Federația Filantropia în parteneriat cu Asociația Alternative Sociale, Iași, România și CBNRM Networking, Norvegia, implementează proiectul CRESC – Capacitate, Responsabilitate, Eficiență, Sustenabilitate și Calitate prin dezvoltare organizațională (RO2020/ACF_A11_DC_03).

În perioada 17-19 februarie 2022, domnul Cristian Neguț s-a aflat la Bacău pentru a fi abordate cele 6 arii de dezvoltare organizațională. Au fost prezentate rezultatele agreate obținute în timpul interviurilor, realizându-se o trecere în revistă a nivelului pe fiecare domeniu. Atelierul a continuat cu finalizarea procesului de evaluare și construirea unui plan de acțiune pentru creșterea sustenabilității organizației în următorii doi ani.

Pentru Asociația Ovidenia, implicarea în proiectul CRESC înseamnă o mare oportunitate în a deveni mai buni, mai eficienți și cu un impact mai mare în societatea pe care o deservește. Prin intermediul proiectului CRESC, echipa. Ovidenia a înțeles ce?, cum?, de ce?, iar acum știe să acționeze performant pentru beneficiarul deservit.