Dăruind vei dobândi!

Acesta este motto-ul care a stat la baza înființării Asociației Ovidenia în urmă cu 18 ani.

În cadrul acestei organizații ne străduim zi de zi să oferim aproapelui nostrum nădejdea și certitudinea că cineva îi iubește necondiționată și are întotdeauna o soluție la problema lor.

Totodată vrem să insuflăm tuturor beneficiarilor ideea unui Hristos adevărat și iubitor care nu lasă pe cei necăjiți și îi iubește pe fiecare în mod egal.

Hristos este centrul și modelul absolut, iar noi, echipa Ovidenia, pe El îl avem călăuză și lumină în întreaga noastră activitate.

Ajută – Bucură – Mulțumește!

În anul 2022 am reușit să participăm pentru prima data în cadrul unui amplu proiect derulat prin Federația Filantropia ce are ca scop creșterea impactului la nivelul societății pe care îl are Asociația noastră. Acest lucru ne-a făcut să devenim mai buni și să perfecționăm fiecare serviciu pe care îl prestăm.

Participarea noastră în proiectul CRESC ne-a ajutat să identificăm posibilele puncta vulnerabile ale organizației pentru le consolida correct și totodată ne-a făcut pe noi, ca echipă, să devenim mai omogeni, toate acestea fiind spre folosul și beneficiul persoanei pe care ne dorim să o ajutăm. Activitatea principală a echipei noastre este centrată pe îngrijirea vârstnicului la domiciliu, acesta fiind totodată și un serviciu licențiat încă din 2019. Proiectul CRESC a însemnat încă din prima zi noi orizonturi de cunoaștere prin specialiștii puși la dispoziție prin proiect, dar și noi metode de a veni în sprijinul beneficiarului.

În anul 2023 continuăm să lucrăm cu toată echipa la dezvoltarea organizației, iar Proiectul CRESC este tocmai unui dintre proiectele care ne ajută să sporim eficiența muncii, impactul în societatea și să ne planificăm mai bine proiectele și programele.

În contextul acestui moment de reflecție și aducere aminte, doresc să mulțumesc în numele întregii echipe din organizația noastră, colaboratorilor și partelerilor noștri pentru susținere, sprijin și găsirea unor metode constante ca împreună să avem servicii de calitate pentru cei care ne cer ajutorul.